dilluns, 28 de maig del 2012


A PARTIR DE L’1 DE JUNY JA ES PODEN FER LES INSCRIPCIONS DE LA TRAIL SENDERS DEL PENEDÈS DE LES CABANYES.
Ja anunciàvem fa un mes que el proper 30 de setembre tindria lloc al Penedès una nova cursa, la Trail Senders del Penedès a Les Cabanyes, organitzada per l’Ajuntament de les Cabanyes i la comissió organitzadora de la cursa de Sant Valentí.
Aquesta cursa de trail és molt suau d’iniciació en el món de les curses de muntanya, però molt atractiva, ja que transcorre per senders envoltats de vinyes i per zona boscosa. La cursa de 12,7 kms és la llarga, i al mateix temps es farà una cursa curta de 5,5 kms. Tot per senders de cinc pobles de la comarca: Les Cabanyes, Vilobí, Font Rubí, Santa Fe i La Granada.
La cursa obre les inscripcions a partir de l’1 de juny i es podran fer exclusivament a través de la web: www.atletisme.cat, ja que estarà controlada per Champion Chip. El preu de la inscripció es de 12 euros pels que lloguin el xip i 11 euros pels que tenen xip groc, per totes dues curses.
A tots els participants se’ls obsequiarà amb una samarreta i gorra tècnica de bona qualitat. Hi haurà 2 avituallaments al circuït i un a l’arribada.
Un altra noticia importat i a tenir molt en compte és la seva web (aquesta que esteu visitant), una web moderna amb tots els continguts de la cursa:  http://trailsendersdelpenedes.wordpress.com/
Ja ho sabeu: ara teniu l’oportunitat de córrer i gaudir per senders i altres llocs que tenen una bellesa molt especial.
T’HI ESPEREM!